Mervärde för HELA verkstaden

Samtliga tjänster nedan är kopplade till reservdelskatalogen. Det betyder att du som kund har tillgång till alla nödvändiga program för verkstadens alla behov på ett ställe!

Så här fungerar det!

Tjänsterna nedan är framtagna med syftet att underlätta för din verksamhet som verkstad och ge en ökad lönsamhet.

Enkla att använda.
Arbeta med de senaste bilmodellerna.
Minskad mängd icke debiterbar tid.
Minskad reparationstid.
Öka effektiviteten.
Öka kundnöjdheten.

KatalogPlus

Ett komplett system för service, offert och reservdelsbeställning. Integrerad direkt i reservdelskatalogen.

Alla oljor & Vätskor i samma vy.
Stegvisa reparations- och serviceanvisningar.
Över 100.000 högkvalitativa tekniska ritningar.
Vägledd diagnos efter felkod.
Tydliga elscheman.
Fyra användare ingår i licensen.

Tech - 4695:-

Business - 7895:-

Ultimate  - 10995:-

KatalogPlus-logo
Workshop-Data-kopiera
Haynes

HaynesPro® WorkshopData™

En enda väg till alla märken, baserat på biltilverkarnas data. Integrerad direkt i reservdelskatalogen.

En enda väg till alla märken, baserat på biltilverkarnas data.

 • Enkel att använda.
 • Innehåller arbetstider.
 • Snabb identifiering av kända fel.
 • Minskad mängd icke debiterbar tid.
 • Minskad reparationstid.
 • Arbeta med de senaste modellerna.
 • Öka omsättningen och sänk kostnaderna
 • Öka effektiviteten.
 • Öka kundnöjdheten.
Elektropartner
Autofrontal

Autofrontal

AutoFrontal har utvecklats av ett team som känner till utmaningarna på en verkstad. Programmet fokuserar på att ge bilmekanikern användbara verktyg som påskyndar reparations- och servicetiderna.

Klicka på bild för att förstora.

Infoflex Fordon

Är ett komplett program för verkstäder, återförsäljare och butiker inom fordonsbranschen. Programmet är utvecklat i närhet till kunder och branschen.

Programmet är godkänt för kassaregisterlagen, följer GDPR och är ett bra stöd till verkstäder som följer Godkänd Bilverkstad.

Integration ABR Katalog

För verkstäder och butiker som använder ABR Katalog är det möjligt att hämta in delar, arbete och tider direkt till arbetsordern i INFOFLEX FORDON.

Med kopplingen får man med sig rätt fordon in till katalogen och man kan sedan importera delar direkt till arbetsordern. Beställning kan skickas direkt till katalogen.

Komplett leverans från InfoFlex Data

Programmet levereras med installation, utbildning och support där våra medarbetare har stor branscherfarenhet.

HållbarVerkstad

Genom HållbarVerkstad™ hjälper vi våra kunder med en helhetslösning som är trygg och säker. Det innebär bland annat rationell hantering av farligt avfall, lagefterlevnad och optimering av utrymmen.

I verkstäder förekommer många farliga material som kräver säker hantering.

I vårt erbjudande HållbarVerkstad™ tar vi ansvar för det farliga avfallet och hjälper våra kunder att själva hantera det genom både praktiska lösningar och utbildningar. Det gäller naturligtvis även icke farligt avfall.

Vi ser till att lagar efterlevs när det gäller förvaring, hantering och behandling och bidrar med underlag till miljörapportering. HållbarVerkstad™ är vår helhetslösning där vi optimerar hanteringen av material och utrymmen.

Vi finns med i det dagliga arbetet och kan hantera schemalagda besiktning-ar och kontrollera volymer med hjälp av modern teknik. Dessutom tar vi hand om avfallet när det lämnar verkstaden.

Ragnsells

Snabbaste vägen till Godkänd Bilverkstad!

Marknadens absolut bästa hjälp för att uppnå Godkänd Bilverkstad.

Kontrolleradbilverkstad
KlarOK-logo

Klicka på bild för att förstora.

Sedan 1996

Har vi gett support till många fristående bilverkstäder, vi kan hjälpa dig med de flesta bilmärken och problem, mekaniska eller elektriska.

Vi samarbetar med Vagnsmart AB och supportar dig med din VCDS felsökning. Dock kan vi ej kopiera och vidarebefodra uppgifter från andra leverantörer. Vi arbetar därför med vägledd diagnos och samlade erfarenheter från alla verkstadsarbeten.

Digital Servicebok

Password? Webbläsare? Oljekvalitet? Typ av service? Javascript? Vi hjälper dig med allt som behövs för att använda biltillverkarnas digitala servicebok.

Vi registrerar er utförda service på ert konto hos berörd märkesportal, därefter erhåller du ett servicebevis från biltillverkaren. Du kan lugnt fokusera på servicearbetet!

Fördelen med detta är att du inte bara slipper komma ihåg hur man gör, du slipper dessutom att komma ihåg alla lösenord, pinkoder och datorinställningar.

Eller så väljer du att endast ta hjälp med att registrera ett konto hos tillverkaren och får sedan en utbildning i hur du själv använder funktionen för att registrera kommande service

Vi kan även vägleda dig i att med diagnosverktyg överföra servicehistoriken till BMW kunders informationsdisplay i bilen.

J-2534 PassThru

Vi hjälper dig med allt som behövs för att använda biltillverkarnas original diagnos. Sedan 2009 är biltillverkarna skyldiga att ge dig möjlighet att kunna serva och reparera Euro-5 klassade bilar på din bilverkstad.

Detta gör att du kan få tillgång till bl. a. original verkstadsinformation, original diagnos och programmering som tidigare endast den auktoriserade märkesverkstaden haft tillgång till.

Hur? Ring 033-55 55 235 vardagar 8-16
support@fordonstekniksupport.se
www.fordonstekniksupport.se

8989fd89a6ca8a12_800x800ar

Resurs Bank för din verkstad

Sälj dina fakturor

Fördelar med fakturaköp från resurs bank

 • Du har pengar på kontot samma dag.
 • Du får ett tydligt, enkelt och tryggt avtal.
 • Du väljer en stabil och trygg leverantör– en riktig bank.
 • Du frigör kapital och undanröjer kreditrisken i fakturan.
 • Din administration förenklas – Resurs Bank sköter:
  • bevakning
  • registrering
  • avinbetalningar
  • påminnelser
  • dröjsmålsräntor
  • och mycket mer.
 • Du kan fokusera på att utveckla din affärsverksamhet istället för att jaga pengar.
lf-wasa-kredit-logo_left_rgb

Wasa Kredit

Leasing - ett fördelaktigt sätt

Leasing är ett fördelaktigt sätt för ditt företag att direkt komma åt nyttjandet och fördela kostnaden över tid. Du får en skräddarsydd finansieringslösning anppassad efter dina specifika behov.

Vad är leasing?

Leasing är en form av långtidshyra där i som leasegivare äger utrustningen under avtalstiden medans du som kund och leasetagare har full nyttjanderätt.

När avtalstiden löper mot sitt slut har ni som kund förbundit er till att köpa ut utrustning till det förutbestämda restvärdet.

Vanligen är löptiden 24-60 månader och det slutliga restvärdet 5 eller 10% av det finansierade beloppet.

Vad kan man leasa?

Ni som kund kan leasa i princip all möjlig utrustning som räknas som lös egendom och går att skriva av i företagets bokföring. Tex verkstadsutrystning (Verktygsmaskiner och mätutrustning), kontorsutrustning(så som datorer,servrar och kopieringsmaskiner)

Varför ska man leasa?

Leasing är ett sätt för ditt företag att fördela kostnaden över tid. Den belastar inte er balansräkning då ni drar den som en driftkosnad i er bokföring.

Ni kan igenom ett leasing avtal införskaffa utrustning som ni behöver till er verksamhet utan att använda er av likvida medel.

Bli kund idag!

Då är du varmt välkommen att kontakta någon utav våra två butiker så hjälper vi dig att komma igång. Vi lägger upp ett kundnummer och skapar inloggningsuppgifter till vår reservdelskatalog så att ni enkelt kan leta delar och snabbt klicka iväg er beställning.