Jobba hos oss

Vi söker just nu medarbetare!

Är du någon som har bensin i blodet och brinner för kundmöten. Hos oss arbetar du tillsammans med vårt säljteam med reservdelar via telefon och över disk.

Jobbinformation
Yrke: Reservdelsman
Kontraktstyp: Heltid
Plats: Du utgår till en början från båda våra butiker Jordbro och Tyresö.

Fullständig jobbeskrivning
Vi expanderar och behöver en till medarbetare.
Som Reservdelsman hos oss kommer du att arbeta mot i första hand verkstad. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov.
Du arbetar med stort fokus på kund och service, i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning samt tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. Du måste behärska svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter att utvecklas. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

Du är fri att skicka oss ditt CV!
kontakt@rrd.nu